365 Design | Villa Saltnes
21846
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21846,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Villa Saltnes

Sted: Saltnes. Ferdigstilt: 2012 Arbeidsoppgaver: Totalrehabilitering av kjøkken, trapperom og stue. Spennende arkitekttegnet bolig fra 70 tallet. Full takhøyde i stue, med åpne løsninger. Første etasje i huset rommer de viktigste sosiale rom som stue, kjøkken og tv krok. Familien bestående av to voksne og 3 barn, ønsket at kjøkkenet skulle fungere bedre med spiseplass og med flere bruksområder i det daglige liv så vel som for gjester. 365 Design har bidratt med endring av planløsning kjøkken, spesialdesignede kjøkkenfronter laget av møbelsnekker, farger og materialer, møbler og belysning.

Date

mai 18, 2015

Category

Bolig