365 Design | Om 365 DESIGN
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Om 365 design

 

331287_10150969363731010_1286864246_o

Jannike Bergmann Torjusen er utdannet interiørarkitekt og driver 365 design. Jannike var ferdig utdannet i 2001 ved University of Brighton i England og har tittelen BA (Houns) Interior Architecture.

For oss er innlevelse, forståelse og samspill med oppdragsgiver og brukere det vesentlige og styrende i ethvert prosjekt og i enhver oppgave. Det er viktig at vi er lydhøre i dette samarbeidet, da det er brukerne som kjenner rammene, forutsetningene og sider av den daglige bruken som er avgjørende for å få til en bra prosess og et godt sluttprodukt.

Med dette som utgangspunkt og med vår mangesidede erfaring fra ulike prosjekter og brukere, mener vi at vi har de riktige forutsetningene for å skape gode prosjekter.

365 design jobber med prosjekt i alle skalaer, og har de siste årene jobbet mye med innredningskonsepter og innredninger for store næringsbygg/ bedrifter. Vi er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og hvordan arkitekturen påvirker oss. Vi designer, utarbeider og ferdigstiller interiører som begeistrer,  styrker identitet/merkevare og skaper verdier.

365 DESIGN sitter i kreativt kontorfelleskap med Meter Arkitektur, Griff Arkitektur, Rom for flere og Monica Stavem design, i flotte lokaler på Værstetorvet 1 i Fredrikstad.

Sammen kan vi utføre komplette arkitektur tjenester. Dynamisk teamarbeid skaper design og arkitektur tilpasset kundens behov.