365 Design | KANTINE HIOF
22038
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22038,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

KANTINE HIOF

FAKTA : Kantine Høyskolen i Østfold, Halden

Interiørarkitekt: 365 Design.

Ferdigstilt: Oktober 2017

Arbeidsoppgaver: Kantinen på Høyskolen i Halden som brukes av både studenter og ansatte ved HIOF fremstod som trist og veldig statisk innredet med masse bord og stoler i rekke. 365 Design fikk oppgaven med å gjøre dette til en hyggelig kantine. Målet var å få en hyggelig kantine, med rom for både å spise, studere, jobbe sammen i gruppe samt et uformelt møtested for alle brukerne av bygget.

365 Design har hatt ansvaret for utarbeidelse av ny møbleringsplan. Vi har vektlagt ulike sittegrupper, god flyt og ikke minst avskjerming fra spiseplassene/kjernen mot passasje. Spesialdesignede blomsterkasser skjermer “kjernen” med spiseplasser mot passasje areal. Arealet utenfor “kjernen” består av lounge grupper.

Materialene er basert på arkitekturen med eksponert betong og sterke farger. Vi har utviklet et konsept som tilfører varme og materialitet, nyanser av blått, grønt og rosa samt treverk skal bidra til en avstemt romopplevelse. Vi har hatt fokus på å skape funksjonelle, interessante og behagelige omgivelser for brukerne.

Vi har har ansvaret for møbleringsplan, beskrivelse av møbler, farger, materialer samt spesialdesignede løsninger.

 

Date

desember 5, 2017

Category

Kommersielle